Το Exeis ena lastixaki? δεν είναι ένα απλό λαστιχάκι μαλλιών

Ψωνιζουμε

4moms team , 25-05-2015

Συγνώμη, μήπως exeis ena lastixaki?

Θες να πείς όχι γιατί είναι το αγαπημένο σου αλλά δεν μπορείς γιατί ξέρεις ότι το είδε στο χέρι σου κι έτσι της το δίνεις…

Huge mistake γιατί αμέσως συνειδητοποιείς ότι δεν θα το ξαναδείς ποτέ καθώς δεν ήταν ένα απλό λαστιχάκι μαλλιών. Το φορούσες στο χέρι μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα σου αξεσουάρ και στα μαλλιά όταν το χρειαζόσουν.

lastixaki2

Το exeis ena lastixaki? είναι ένα ελληνικό brand που δημιουργήθηκε από την Ολίβια και την Καλλίστη, δυο μαμάδες που “αναζητούσαν” λαστιχάκια παντού για τα μαλλιά των κοριτσιών τους, για τις ίδιες αλλα και τις φίλες τους.

Λαστιχάκια φιλικά στα μαλλιά χωρίς μεταλλικά στοιχεία, χωρίς να τα μπερδεύουν, χωρίς να σπάνε την τρίχα και ταυτόχρονα όμορφα. Για αυτό και το exeis ena lastixaki? θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα και funky prints γεγονός που το κάνει απαραίτητο καθημερινό αξεσουάρ.

lastixaki1

Τη συλλογή των κοριτσιών μπορείτε να τη δείτε στο Facebook fan page www.facebook.com/exeisenalastixaki? στο Instagram instagram.com/exeis_ena_lastixaki αλλα και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

lastixaki3

Επίσης θα βρίσκονται στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux Prive, 7.6.2015, απο τις 12:00 έως το βράδυ.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES