Ο παιδεραστής της Βουλιαγμένης

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η… αφηρημάδα του να ξεχάσει την τσάντα του με τα… ανατριχιαστικά σύνεργά του – ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής καθώς και μια βιντεοκάμερα – στην Ακτή Βουλιαγμένης, την Παρασκευή, ήταν η αιτία να αποκαλυφθεί η φρικτή δραστηριότητά του.

Στη βιντεοκάμερα βρέθηκε οπτικό υλικό με ιδιαίτερα σκληρά στιγμιότυπα από «ζωντανό» πορνό, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά και ο ίδιος καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία!

Ο παιδεραστής που ονομάζεται Ιωάννης Δούρος του Νικολάου και της Βασιλικής και γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής.

Στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρείς εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Ήδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία με σχετική Εισαγγελική Διάταξη και «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων» όπως αναφέρεται στην αστυνομική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας!

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…