Μοντέλο προκαλεί θηλάζοντας…

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το 29χρονο μοντέλο Nicole Trunfio έκανε μια τολμηρή φωτογράφιση για το περιοδικό ELLE της Αυστραλίας  η οποία δέχτηκε σκληρές κριτικές.

Η Nicole Trunfio φωτογραφήθηκε με τον νεογέννητο γιό της , Zion την ώρα του θηλασμού . Το περιοδικό λόγω της φωτογράφισης κυκλοφόρησε στα περίπτερα με την “ντυμένη” έκδοση , λόγω των αρνητικών κριτικών που δέχτηκε.

model2

Αποκαλύφθηκε όμως πως η δημοσίευση είχε αποσταλεί μόνο στους συνδρομητές  με την κανονική έκδοση που δείχνει την Nicole Trunfio να θηλάζει τον γιό της.

model3

Το περιοδικό ELLE μετά από αυτό το περιστατικό βρίσκεται υπό “συνθήκες πυρκαγιάς”  μετά την άρνησή του να πουλήσει το  αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του 29χρονου supermodel  την ώρα που θήλαζε το μωράκι της.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”