Χειροποίητα, μοναδικά αξεσουάρ απο τις Liebeanta

Ψωνιζουμε

4moms team , 20-05-2015

Άννυ και Τάτα…

Ήρθαν να βάλουν σε τάξη την ζωή σας!

Δυο αδελφές που αναλαμβάνουν τα καθημερινά χρονοβόρα καθήκοντα με τα οποία δεν έχετε τον χρόνο, την ενέργεια ή την διάθεση να ασχοληθείτε επιτρέποντας σας έτσι να ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά της ζωής, όπως οικογένεια, φίλοι, καριέρα και διασκέδαση.

Γίνονται η 25η ώρα της ημέρας σας, η 8η μέρα της εβδομάδας σας και σας δημιουργούν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αναλαμβάνοντας τα δικά σας καθημερινά «πρέπει», τις οποιεσδήποτε ασχολίες ρουτίνας. Μετακόμιση, ανακαίνιση, οργάνωση σπιτιού, τακτοποίηση ντουλάπας, ξεκαθάρισμα αποθήκης, αγγαρείες της καθημερινότητας, εποχιακός στολισμός, φροντίδα οικίας το διάστημα των διακοπών και η λίστα δεν έχει τέλος!

Κανένα φρένο στην φαντασία σας, αρκεί να είναι είναι νόμιμο, ηθικό και εφικτό στην πραγματοποίηση του.

Επιστρέφοντας στις ρίζες τους, μεγαλωμένες μέσα στα κοχύλια λόγω της οικογενειακής τους επιχείρησης, πρόσφατα στην λίστα προσθέσανε την δημιουργία καπέλων, κοσμημάτων, δώρων αλλά και τσαντών για την παραλία διακοσμημένων με κοχύλια.

Κάθε αντικείμενο είναι χειροποίητο, μοναδικό, φτιαγμένο με 100% φυσικά υλικά και με δυνατότητα προσθήκης μονογράμματος ή του προσωπικού μηνύματος  σας.

Μπορείτε να δείτε απο κοντά τις δημιουργίες της Άννυ και της Τάτα στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux Prive, 7.6.2015, 12:00 – 23:00.

www.liebeanta.net

facebook page: liebeanta

instagram #liebeanta

liebeanta4

liebeanta3

liebeanta2liebeanta1

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES