Μια κομψή πινελιά σε κάθε εμφάνιση με τα κοσμήματα της Έλενας Γαλανοπούλου

Ψωνιζουμε

4moms team , 19-05-2015

Σε ένα πρωτότυπο και μοναδικό μείγμα υλικών όπως το ξύλο, τα κεραμικά, το κρύσταλλο και το μετάξι τα κοσμήματα της Έλενας Γαλανοπούλου χαρίζουν μια νότα μοναδικότητας και μια κομψή πινελιά σε κάθε εμφάνιση.

Γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να  επιλέξουν ανάμεσα σε  φωτεινά χρώματα με μοντέρνα σχήματα, οπού καλαίσθητα ενισχύουν την οποιοδήποτε casual εμφάνιση.

Επίσης οι γήινες αποχρώσεις και τα ήρεμα σχεδία  προσφέρουν μια πιο σοβαρή και ήρεμη αίσθηση αποτελώντας το τέλειο τρόπο να συμπληρωθεί  μια βραδινή εμφάνιση. Μοντέρνα και πολύ εύκολα να  συνδυαστούν, τα κοσμήματα έχουν  πρακτικό και μοναδικό στυλ και αυτό είναι μόνο μια πλευρά της πολυτάλαντης καλλιτέχνιδος.

Οι δημιουργίες της Έλενας Γαλανοπούλου θα βρίσκονται στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux Prive, 7.6.2015, απο τις 12:00 έως το βράδυ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μπορούμε επίσης να απολαύσουμε μια ποικιλία από ελαιογραφίες με ζωντανά φωτεινά χρώματα με άριστα εκτελεσμένη την κάθε λεπτομέρεια σε κάθε πινελιά των έργων της.

galanopoulou2

galanopoulou3

galanopoulou4

Με θεματολογία γύρω από τη φύση και τα λουλούδια τα έργα τέχνης που θα εκτίθενται θα είναι σε ιδανικό μικρό μέγεθος (έως 50χ50) καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε διακοσμητική ιδέα ή αποτελώντας ένα μοναδικό  δώρο για τους αγαπημένους σας!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES