Γιατί πρέπει όλες να έχουμε μια φίλη Ταύρο! ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η Χρίστα Χατζηγεωργίου και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον μιας και είμαι Ταυρίνα!Θα μου άρεσε πολύ οι φίλες μου να αισθάνονται κάπως έτσι για μένα αλλά κι εγώ γι’ αυτές!!Η φωτογραφία που έβαλα δεν είναι τυχαία μιας και είμαστε δυο Ταυρίνες!

Φήμες λένε ότι οι Ταύροι είναι οι πιο πιστοί και καλοί φίλοι στον πλανήτη. Πάντα σοφοί, ιδανική παρέα στα πάνω και στα κάτω σου, όσοι ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο φαίνονται σαν να είναι η όαση μέσα στην καθημερινότητά σου. Αν έχω φίλη Ταύρο; Φυσικά και έχω, γι’ αυτό θα σου πω τα παρακάτω με απόλυτη βεβαιότητα. Για τη φίλη μου τη Μάρθα λοιπόν!

1. Θα σε δεχτεί όπως είσαι. Όσο παλαβιάρα κι αν είσαι, μπορείς πάντα να είσαι ο εαυτός σου μ’ αυτή τη φίλη σου .Α και μην ξεχνάς ότι είναι τέλεια στο να σε ακούει και να σου προτείνει συμβουλές.

2. Έχει χιούμορ. Θα γελάς πολύ μαζί της, το μόνο σίγουρο. Έχει αίσθηση του χιούμορ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές ή σε φάσεις άγχους, κάπως έτσι λοιπόν θα αποφορτίζει την ατμόσφαιρα και θα σε χαλαρώνει.

3. Είναι άτομο χαμηλών τόνων. Α και σεμνή. Δε θα την πετύχεις να επαναλαμβάνει με τις ώρες τα κατορθώματα της, αντιθέτως θα αγαπάει τη γνώση, θα βελτιώνεται συνεχώς αλλά θα το κρατάει όσο πιο κρυφό μπορεί – όχι από μυστικοπάθεια, αλλά το να καμαρώνει για τον εαυτό της δεν της ταιριάζει ρε παιδί μου.

4. Ξεχνάει και συγχωρεί. Το γνωστό forgive and forget που λένε και στο χωριό μου και θεωρώ ότι αποτελεί μεγάλο (ή καλύτερα ΤΕΡΑΣΤΙΟ) προσόν για ένα άτομο/μια φίλη.Θα σε συγχωρέσει οσες φορές χρειαστεί γιατί το ίδιο θα ήθελε να κάνεις και εσύ. Δε θέλει να σε κόψει από τον κύκλο της έτσι απλά.

 

5. Ξέρει να περνάει καλά. Με το αγόρι της, με την παρέα της, θα βρει τον τρόπο έννοια σου. Το σίγουρο είναι ότι χαίρεται τη ζωή της, δε μένει στάσιμη, δεν επαναπαύεται, γι’ αυτό άλλωστε θα αποτελεί κι από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα του κύκλου σου.

6. Έχει αυτοπεποίθηση. Κι όμως. Όχι την αυτοπεποίθηση που καταντάει φορτική, αλλά την άλλη, την ωραία. Θα δεις πως είναι σίγουρη για τον εαυτό της, έχει μια μυστική εσωτερική δύναμη, αλλά δεν το δείχνει. Ε γι’ αυτό την αγαπώ!

 

7. Αγαπάει πολύτο φαγητό κι απορώ γιατί δεν είμαι Ταύρος και γω τέλος πάντων. Δεν ξέρω αν θα μοιραστεί μαζί σου το φαγητό της, αλλά δε θα σε κρίνει που θα φας ένα μπέργκερ ή ένα γλυκό παραπάνω. Η΄ και περισσότερα.

8. Θα είναι εκεί για σένα, πάντα και σταθερά. Δε θα φύγει από δίπλα σου και ίσως να είναι τελικά από τις πιο πιστές φίλες που θα αποκτήσεις στη ζωή σου. Θα σε σέβεται, θα σε υπολογίζει και θα σε αγαπάει.

y-olo.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”