Γίνε και εσύ ο ήρωας ενός παραμυθιού!

Διάβασμα

Τολμάς να αναλάβεις μια μυστήρια, άκρως απόρρητη αποστολή γεμάτη εκπλήξεις; Είσαι έτοιμος να σώσεις τον κόσμο; Αν η απάντηση είναι όχι, ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! Αν πάλι η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Άνοιξέ το όμως με μεγάλη προσοχή. Γιατί η ζωή σου δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
Ένα βιβλίο με οικολογικό μήνυμα, δοκιμασμένο προηγουμένως στα σχολεία μέσα από δράσεις της ίδιας της συγγραφέως και της ομάδας της. Έξυπνο και αστείο κείμενο, καλή μυθοπλασία, πρωτοποριακό στήσιμο του ίδιου του βιβλίου και πολύ μοντέρνα εικονογράφηση. Ένα βιβλίο:

* Γεμάτο μυστικά μηνύματα για παιδιά,
* με σελίδες που σε παραπέμπουν να προχωρήσεις στην ανάγνωση μόνο εάν συμφωνείς να κρατήσεις επτασφράγιστα τα μυστικά των πρακτόρων,
* με αποκρυπτογραφημένα μηνύματα,
* με οδηγίες για μυστικά όπλα ενάντια στην κατανάλωση της ενέργειας
* ή σελίδες που πρέπει να κρατήσεις ανάποδα στα χέρια σου
*και με μια εικονογράφηση που θα τη ζήλευε ο καλύτερος ζωγράφος.

Ποιος θα ήθελε να γίνει ήρωας ενός βιβλίου; ποιος φαντάζεται τον εαυτό του σαν πράκτορα Ανδρέα ή πράκτορα Βασούλα κλπ; Για διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του διαγωνισμού και διεκδικήστε να ζήσετε μια μαγική περιπέτεια για τη σωτηρία του πλανήτη! Μόνο για αποφασισμένους πράκτορες!!!

Αν αγαπήσατε το βιβλίο, Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, της Ελένης Ανδρεάδη, ψηφίστε το για τα βραβεία Public 2015

Ο πράκτορας Ιάσονας, στην επόμενη αποστολή, στο καινούριο βιβλίο των Πρακτόρων του Πλανήτη, χρειάζεται ΕΣΕΝΑ. Σωστά άκουσες! Ποιος θα ήθελες ΕΣΥ να είναι ένας από τους χαρακτήρες του νέου βιβλίου που θα ταξιδέψει με τον Ιάσονα; Θέλεις να έχει το δικό σου όνομα; Του αδερφού σου; Της καλύτερης σου φίλης;
Ανάλαβε τη μυστική αποστολή που θα σε κάνει ήρωα του βιβλίου. Πώς; Ψήφισε το βιβλίο «Γίνε πράκτορας του πλανήτη» μέχρι τις 17 Μαΐου στοwww.publicbookawards.gr, στην κατηγορία Ελληνικής Παιδικής Λογοτεχνίας. Κάνε Alt+Print Screen στην οθόνη του υπολογιστή σου την επιβεβαίωση της ψήφου σου και στείλε την εικόνα στο [email protected]. Ένας τυχερός, που θα αναδειχθεί με κλήρωση, θα ανήκει για πάντα στην παρέα των Πρακτόρων του Πλανήτη, καθώς η συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη θα δώσει το όνομά του σ’ έναν χαρακτήρα του νέου της βιβλίου!
Δέχεσαι την αποστολή; Τολμάς; Οι Πράκτορες του Πλανήτη σε περιμένουν!

Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη

Συγγραφέας:Ελένη Ανδρεάδη

Εικονογράφηση: Στέφανος Κολτσιδόπουλος

Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες
Ηλικία: Από 8 ετών,

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES