Αγάπη και πάθος στα προϊόντα aroma melissas

Ψωνιζουμε

4moms team , 14-05-2015

Η μέλισσα εμφανίστηκε στον πλανήτη πριν 65 εκατομμύρια χρόνια πολύ νωρίτερα από την εμφάνιση του ανθρώπου. Στην ελληνική μυθολογία το μέλι θεωρούνταν η τροφή των θεών. Στους θησαυρούς που κρύβει η Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει το αγνό μέλι.

aroma_melissas2

Το μέλι μας αποτελεί ένα διαλεχτό έδεσμα. Τα μελίσσια μας συλλέγουν για εσάς τα καλύτερα βότανα της ελληνικής γης από επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγωγοί, του aroma melissas έχουν βάλει όλη την αγάπη και το πάθος σε αυτό που κάνουν και έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν με πολλές ιδιότητες και στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό!

aroma_melissas3

Στο «aroma melissas» μπορείς να βρεις μέλι θυμαρίσιο, ελάτης, ανθόμελο, πεύκου, ερείκης, βυτίνας αλλά και πορτοκάλι με εξαιρετική γεύση και άρωμα.

Ακόμα μπορείς να προμηθευτείς και τη διάσημη γύρη που είναι πλούσια φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αμινοξέα.

Ο βασιλικός πολτός που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για τη βασίλισσα, περιέχει βιταμίνες και σίδηρο αλλά και 29 αμινοξέα που καλύπτουν τις ανάγκες του ανθρώπου.

Ωστόσο μπορείς να βρεις, εκτός από το μέλι, διάφορα βότανα (ιβίσκος, λουΐζα, φασκόμηλο, κράταιγος, τίλιο κ.α.), κηραλοιφές και βαλσαμέλαια… όλα το ίδιο θαυματουργά και ιδανικά για τον άνθρωπο και την υγεία του!

aroma_melissas4

Βάλτε το «aroma melissas» στη ζωή σας.

www.aroma-melissas.gr

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα των παραγωγών του aroma melissas, στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux Prive, 7.6.2015, απο τις 12:00 έως το βράδυ.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES