Δείτε την πανέμορφη κόρη του διάσημου τοπ μόντελ!

Διασημοι

Η εμφάνιση της Σίντι Κρόφορντ στην πρεμιέρα της ταινίας «Tommorowland» έκανε τα φλας των φωτογράφων να ανάψουν, για περισσότερους από έναν λόγους.
Model, Cindy Crawford, and her husband, Rande Gerber and their kids, Kaia Gerber and Presley Gerber attend the premiere of Disney's 'Tomorrowland', held at AMC Downtown Disney 12 Theater on May 9, 2015 in Anaheim, California.Pictured: Cindy Crawford,

Την 49χρονη πρώην τοπ μόντελ συνόδευε όλη η οικογένεια της, με την 13χρονη κόρη της, Κάγια Γκέρμπερ, να κλέβει το ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί η μικρή είναι ίδια με την μητέρα της, και εκτός αυτού, πόζαρε στο φακό με άνεση και στυλ…Σίντι Κρόφορντ.
Βέβαια απαρατήρητοι δεν πέρασαν σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, ο 53χρονος Ράντι Γκέρμπερ και ο 15χρονος γιος τους, Πρίσλεϊ, που εδώ που τα λέμε, δεν τους λείπει τίποτα ούτε σε εκείνους, καθώς μια χαρά θα έκαναν και για μοντέλα.
Η Κάγια έχει ήδη αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, καθώς συμμετέχει σε φωτογραφίσεις από τα 11 της, αλλά με την μαμά της να είναι…κέρβερος και να την «προστατεύει».

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES