Αρνούνται την άμβλωση σε ένα κορίτσι 10 ετών που βιάστηκε. Ας προσπαθήσουμε να της σώσουμε την ζωή

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Την περασμένη εβδομάδα, μια μητέρα μετέφερε την δεκάχρονη κόρη της στο νοσοκομείο μετά απο παράπονα για πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είναι έγκυος στην 21 εβδομάδα, αποτέλεσμα του βιασμού από τον πατριό της.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην μακρινή Παραγουάη αλλά δεν παύει αυτή η είδηση να με σοκάρει και να μου προκαλεί τα χειρότερα συναισθήματα που μπορεί ποτέ να νιώσω για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που τόλμησε να βιάσει αυτό το κοριτσάκι.

Αυτή η αηδιαστική πράξη μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο το νεαρό σώμα της δεκάχρονης. Οι αρχές αρνούνται την επιθυμία της μητέρας της να προχωρήσει σε μια ασφαλή άμβλωση.

Ας προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να αλλάξουν γνώμη.

Η Διεθνής Αμνηστία έχει ξεκινήσει μια κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης, #NinaEnPeligro (Κορίτσι σε κίνδυνο), κατηγορώντας την κυβέρνηση για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κοριτσιού που την ανάγκαζει να φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό.

Ας επισκεφθούμε όλοι την σελίδα amnesty.org.uk για να λάβουμε δράση ψηφίζοντας για το καλό αυτού του κοριτσιού.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?