Γιορτάστε την επέτειο σας!

Βίβης pick

Λατρεύω τις επετείους!

Είτε είμαστε παντρεμένοι ή όχι, είναι πολύ ωραίο να τιμούμε την ημέρα της ένωσης μας και να το γιορτάζουμε!

Γιορτάζοντας την επέτειο μας υπενθυμίζουμε τη σημασία της σχέσης μας και το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τι σημαίνει για εμάς. Δεν έχει σημασία ποιός είναι ο προϋπολογισμός μας, υπάρχουν πολλές ιδέες επετείου που μπορούμε να κάνουμε για να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού

Οι περισσότερες γυναίκες θυμόμαστε την ημέρα που ξεκίνησε η σχέση μας. Μια πολύ γλυκιά και συναισθηματική ιδέα για την επέτειο είναι να ξαναζήσουμε το πρώτο μας ραντεβού. Προσπαθήστε να ξανακάνετε τα πάντα, μέχρι και αυτό που είχατε παραγγείλει στο εστιατόριο. Να είστε και οι δύο σίγουροι οτι θα απολαύσετε τις αναμνήσεις.

Κάντε μαζί μασάζ

Απαλλαγείτε μαζί από το στρες για την επέτειό σας με ένα μασάζ για ζευγάρια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα μασάζ, και να το κάνετε με το άλλο σας μισό την ίδια στιγμή είναι πολύ ρομαντικό. Κατά έναν περίεργο τρόπο θα αισθανθείτε συνδεδεμένοι και στη συνέχεια θα είστε ευτυχισμένοι και χαλαροί.

Σχεδιάστε μια απόδραση

Μερικές φορές, το άγχος της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπει να περνάμε χρόνο μαζί. Για την επέτειο μας μπορούμε να οργανώσουμε μια μικρή απόδραση μόνο για τους δυο μας. Αν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου μπορούμε να ταξιδέψουμε σε κάποια άλλη χώρα, σε κάποια άλλη πόλη ή και να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι. Όποια και αν είναι η απόδραση, η ιδέα είναι οτι θα περάσουμε ποιοτικό χρόνο μόνοι μας!

Πάρτε πρωινό στο κρεβάτι

Ξεκινήστε τον εορτασμό της επετείου με πρωινό στο κρεβάτι. Φτιάξτε ένα δίσκο με το αγαπημένο σας πρωινό και διακοσμήστε τον με λουλούδια. Μοιραστείτε το γεύμα μαζί στο κρεβάτι και στη συνέχεια περάστε το υπόλοιπο της ημέρας κάνοντας μια άπο τις υπόλοιπες ρομαντικές ιδέες.

Ώρα για πάρτυ

Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας φίλους και γιορτάστε μαζί τους! Ειδικά εάν αγαπάτε τον χορό, μπορείτε να πάτε σε ένα κλαμπ και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη με χορό, φαγητό και ποτά! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο χορός μας φέρνει πιο κοντά και είναι ένας τέλειος τρόπος να γιορτάσουμε την επέτειό μας.

Ετοιμάστε μαζί δείπνο

Αν σας αρέσει η μαγειρική, μπορείτε να έχετε ένα ρομαντικό βράδυ για την επέτειό σας προετοιμάζοντας το γεύμα μαζί. Επιλέξτε ένα γεύμα που αγαπάτε και δουλέψτε μαζί στην κουζίνα. Διαλέξτε ρομαντική μουσική, ένα κρασί και διακοσμήστε το τραπέζι με κεριά και λουλούδια.

Καλή διασκέδαση!!!

Image Credits: Peter Lindbergh

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES