Τι παιχνίδια παίζει η φύση; Είναι δίδυμες, αλλά έχουν διαφoρετικό πατέρα

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως δύο… δίδυμα αδέρφια έχουν διαφορετικούς πατεράδες, όπως αποφάνθηκε το Ανώτατο Δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϋ, των ΗΠΑ!

Όλα ξεκίνησαν, όταν μία γυναίκα ζήτησε διατροφή από έναν άντρα, καθώς πίστευε πως είναι ο πατέρας των παιδιών της, που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο του 2013.

Ένα τεστ DNA έδειξε ότι ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο πατέρας του ενός κοριτσιού, αλλά δεν ήταν ο πατέρας του άλλου!

Στο δικαστήριο η μητέρα είπε ότι έκανε σεξ με τους δύο άνδρες σε διάστημα μιας εβδομάδας, γεγονός που οδήγησε τον δικαστή Sohail Mohammad να αποφανθεί τελικά ότι, τα δίδυμα κοριτσάκια έχουν διαφορετικό μπαμπάκα!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό, το οποίο μπορεί να συμβεί όταν η γυναίκα έχει σεξουαλική επαφή με δύο άνδρες στον ίδιο έμμηνο κύκλο, και δύο από τα ωάριά της γονιμοποιούνται ξεχωριστά από κάθε άντρα.

Ο δικαστής απεφάνθη ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι ένας από τους πατεράδες γι’ αυτό και θα καταβάλλει διατροφή!

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”