Αθήνα: παράξενη πόλη

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

25 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο καλούνται να φανταστούν τη δική μας πόλη, την Αθήνα! Μια παράξενη πόλη, ένα “παράξενο” project…Ένα ποίημα του Σεφέρη, η μουσική του Μάνου Χατζιδάκη και του Κωνσταντίνου Βήτα, ένα κείμενο του Πέτρου Μαρκάκη αλλά και μια συνταγή για γεμιστά ήταν τα ερεθίσματα για να δημιουργήσουν, για να φανταστούν μια πόλη που δεν έχουν επισκεφτεί, που δεν έχουν δει ποτέ. Μαζί με αυτά ήχοι αλλά και μυρωδιές της πόλης ενέπνευσαν τους καλλιτέχνες.

Ένα ενδιαφέρον project από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση για την πόλη που ζούμε και αναπνέουμε. Πως μας φαντάζονται οι άλλοι άραγε; Στη Διπλάρειο Σχολή (πλατεία Θεάτρου 3) μπορείτε να το ανακαλύψετε και μαζί ίσως να ανακαλύψετε, να “δείτε” και μια πλευρά αυτής της πόλης που δεν είχατε φανταστεί!!!!

 

 

Photo credit: fayscontrol.gr

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…