Κάντε το παιδί σας να αγαπήσει το γάλα

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Δεν πίνει γάλα το παιδί σας; Η κόρη μου πέρασε μια μεγάλη περίοδο – περίπου δύο χρόνια – κατά την οποία δεν ήθελε να αγγίξει το γάλα! Κατά τον παιδίατρο μου συμβαίνει συχνά και σε πολλά παιδιά σε μικρές ηλικίες. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να τα πιέσουμε!

Προσωπικά βρήκα έναν τρόπο να την δελεάσω! Εάν το παιδί σας αρνείται να πιεί γάλα ή δεν του αρέσει ιδιατέρως δοκιμάστε να φτιάξετε ξυλάκια με σοκολάτα….

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ξυλάκια παγωτού και σοκολάτα.

Λιώστε σοκολάτα κουβερτούρα και βουτήξτε τα ξυλάκια γυρίζοντας τα συνεχώς έτσι ώστε να καλυφθούν καλά με τη σοκολάτα. Αφήστε τα να κρυώσουν επάνω σε χαρτί ψησίματος. Διακοσμήστε τα και γράψτε επάνω στα ξυλάκια ότι θέλετε.

Το παιδί σας θα ξετρελαθεί και είναι πιθανό να αρχίσει να πίνει γάλα και πάλι!

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…