Πατέρας και παππούς την ίδια μέρα!

Γενικώς & Αορίστως

connolly

Πόσο απίστευτη και περίεργη αυτή η είδηση! Η ιστορία του Τόμμυ Κόνολυ είναι πολύ συγκινητική και αξίζει να την διαβάσετε.

Ο Τόμμυ Κόνολυ ήταν ένας κανονικός σπουδαστής. Μελετούσε σκληρά, διασκέδαζε με φίλους και εργαζόταν με μειωμένο ωράριο για να μπορεί να συντηρείται.

Ένα μήνυμα στο Facebook, άλλαξε την ζωή του Τόμμυ για πάντα. Τώρα, εκτός από την προσπάθεια του να πάρει το πτυχίο του, πρέπει να συντηρήσει μια κόρη και έναν εγγονό.

Η ιστορία του είναι τόσο συγκινητική, που ξεσήκωσε το διαδίκτυο και άγγιξε την ψυχή πολλών ανθρώπων με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 40.000 δολαρίων για να τον ενισχύσουν οικονομικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 17άχρονη ξαδέρφη του Τόμμυ, Άντζελα, του έστειλε ένα μήνυμα ζητώντας την βοήθεια του. Στα χρόνια που δεν επικοινωνούσαν, η κοπέλα έδινε τον δικό της αγώνα για να σωθεί από την τραγωδία της. Αφού πάλεψε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και εγκατέλειψε το σχολείο, βρέθηκε έγκυος, άστεγη και χωρίς οικογένεια.

connolly-2

Μέσα στην απελπισία της, έστειλε το μήνυμα στον Τόμμυ. Ο Τόμμυ δεν έχασε στιγμή. Χωρίς καν να το σκεφθεί,την πήρε στο σπίτι του και υιοθέτησε την ξαδέρφη του νόμιμα. Μια εβδομάδα αργότερα, ενώ η κοπέλα γεννούσε, ο Τόμμυ έκανε την εργασία του για την σχολή του έξω από την αίθουσα τοκετών.

Τώρα, ενώ ο Τόμμυ συνεχίζει τις σπουδές του, δουλεύει πλήρες ωράριο για να ζήσει την καινούρια του οικογένεια, πράγμα που το κάνει ευχαρίστως. “Δεν είναι δικό της λάθος” λέει ο Τόμμυ για την ξαδέρφη του. «Απλά είναι ένα μικρό κορίτσι που χρειάστηκε βοήθεια».

Τα νέα για την μεγάλη του καρδιά έχουν εξαπλωθεί παντού, αλλά αυτός παραμένοντας απλός και ταπεινός, λέει ότι αισθάνεται ένοχος για όλη αυτήν την προσοχή που του έδωσαν.

Δεν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα και ελπίζει και άλλοι άνθρωποι θα βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους τους όταν μπορούν. «Τι είναι να αναβάλλω για ένα ή δυο χρόνια την ζωή μου όταν θα έχω σώσει δύο ανθρώπους. Υιοθέτησε την νεαρή ξαδέλφη του για να τη βοηθήσει και έγινε έτσι (νομικά) πατέρας και παππούς μέσα σε λίγες ημέρες!

Via

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES