Οδηγός πόλης: Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης

Δράσεις

«Σχολείο Παιχνιδιού» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ένας τόπος που «μαθαίνουμε να παίζουμε και παίζουμε για να μάθουμε…»  Υπεύθυνη Μαντώ Κουρετζή

Το «Σχολείο Παιχνιδιού» είναι ένας χώρος όπου οι έννοιες Σχολείο – Παιχνίδι συναντιούνται δημιουργικά και συνενώνουν την αξία και το ρόλο που διαδραματίζουν στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου.

Το κάθε πρόγραμμα που υλοποιείται εδώ, στήνεται με κύριο άξονα το Θεατρικό Παιχνίδι, που λειτουργεί ως εμψυχωτική διαδικασία, βοηθητική στην ανάδυση της εκφραστικότητας, αλλά και της ψυχοσυναισθηματικής εξέλιξης των παιδιών.

Τα παιδιά που μετέχουν στα εργαστήρια του «Σχολείου Παιχνιδιού», δεν εντυπωσιάζονται με όσα βλέπουν αλλά με όσα πράττουν! Βασισμένη σε αυτήν ακριβώς την παιδαγωγική αρχή -της αυτενέργειας-, εξελίσσεται η δράση, με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, καθώς το καλλιτεχνικό ή εκπαιδευτικό της περιεχόμενο, προσαρμόζεται στη δυναμική και την ηλικία της κάθε ομάδας. Αυτή η δημιουργική, βιωματική διαδικασία που εμπεριέχει τη ζωντάνια και τη χαρά της συμμετοχής στα πράγματα, αποτελεί το πιο ενδιαφέρον, και βαθύτατα παιδαγωγικό, στοιχείο της μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού. Έτσι, ολοκληρώνοντας τα παιδιά την εκάστοτε δράση, έχουν δεχτεί ουσιαστική ευχαρίστηση που προκύπτει από την συμμετοχή και την συνδημιουργία σε αυτήν.

Ιδρυτές του «Σχολείο Παιχνιδιού»  είναι οι : Μαντώ Κουρετζή-Στέλιος  Βγαγκές Παναγιώτης  Κυρίτσης, που από το 1990 εφαρμόζουν νέες μεθοδολογίες σύνδεσης των τεχνών με την εκπαίδευση, σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς φορείς.
Τέλος, όλοι οι συνεργάτες των εργαστηρίων, πέρα από τις βασικές τους ιδιότητες (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, ψυχολόγοι, ηθοποιοί, κ.λ.π.) είναι ειδικευμένοι Εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού από το τριετές εργαστήρι ενηλίκων του «Σχολείου Παιχνιδιού»

Λεπενιώτου 8, Ψυρρή, 105 54 Αθήνα, 

Tηλ: 210.3235462
Email: [email protected]
www.sxoleiopaixnidiou.gr

Δημιουργική Απασχόληση στις Χρωματιστές Μέρες…

Από το 2005 οι Χρωματιστές Μέρες προσφέρουν ότι πιο εξελιγμένο, φρέσκο και επαγγελματικό στο χώρο της βιωματικής εκπαίδευσης και οργάνωσης εκδηλώσεων, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Δημιουργική Απασχόληση Σάβ. 11:00–15:00
Το εργαστήρι αποτελεί ένα ελεύθερο τμήμα δημιουργίας, έκφρασης και διασκέδασης προσφέροντας ταυτόχρονα ουσιαστική βιωματική γνώση μέσα από το παιχνίδι (4-8 ετών). Αν επιθυμείτε να παραμείνετε στις Χρωματιστές Μέρες, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο φιλόξενο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Θεατρικό Παιχνίδι – Μουσικοκινητική Orff Τετ. 18:00–19:00

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη φαντασία και τη δημιουργία! Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και της καλλιτεχνικής έκφραση και χαίρονται την ομαδικότητα ενώ καλλιεργούν την κοινωνική τους ενσωμάτωση (3-6 ετών).
Την ίδια ώρα λειτουργεί μάθημα Samba για τις μαμάδες.

Pre Ballet Τρ. & Πε. 18:00–19:00 Εξερεύνηση νέων τρόπων έκφρασης μέσα απ’τη σωματική κίνηση, με εργαλεία το ρυθμό και τη μουσική, με τρόπους που προσφέρουν εκτόνωση αλλά και ευεξία. Το δημιουργικό παιχνίδι αλλά και η χρήση ενός πλήθους μουσικών οργάνων, συνδιάζονται με τη διδασκαλία της χορευτικής κίνησης (3-6 ετών).

Hip Hop & Street Dance Τρ. & Πε. 19:00–20:00
Ένταση, ρυθμός, δυνατότητες έκφρασης και αποτελεσματική σωματική άσκηση. Το μάθημα βασίζεται σε επιλεγμένα είδη & επιτυχίες σύγχρονης μουσικής, ενσωματώνοντας στοιχεία: RnB, Ηip-Ηop, Street Jazz, Modern και Break Dance (7-11 ετών).

Capoeira Τρ. & Πε. 18:00–19:00 Τα παιδιά την λατρεύουν, καθώς οι κινήσεις είναι εύκολες, διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες. Γυμνάζονται ολοκληρωμένα, αποκτώντας ευλυγισία και αίσθηση ισορροπίας. Γνωρίζουν το ρυθμό, μαθαίνουν να παίζουν τα όργανα της Capoeira και να τραγουδούν τα τραγούδια της.

Τα προγράμματα υλοποιούνται από επιλεγμένους εκπαιδευτές – εμψυχωτές με ειδικές σπουδές πάνω στο αντικείμενο και συσσωρευμένη πείρα, που είναι σε θέση να εγγυηθούν απολύτως επαγγελματικό αποτέλεσμα και να μεταφέρουν γνήσια αισθήματα χαράς σε κάθε συνάντηση.

Χρωματιστές Μέρες Πολυχώρος τέχνης και εκπαίδευσης

Κηφισιάς 28, Ν. Ηράκλειο 14121
Τηλ. 210.2723415,Φαξ. 210.2723416
http://chromatistesmeres.gr/

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής

Κάθε μέρα κίνηση, κάθε μέρα παιχνίδι στον μοναδικό χώρο με εξειδικευμένα προγράμματα κίνησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας και ενήλικες.

Μαθήματα και προγράμματα που ωθούν μικρούς και μεγάλους να τολμούν, να εξερευνούν και να συμμετέχουν με το σώμα, το νου και τα συναισθήματά τους!
Η παιδοκεντρική μας προσέγγιση, το ασφαλές και μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, τα ολιγομελή τμήματα και τα ελκυστικά μας παιχνίδια είναι μερικοί από τους λόγους που τα παιδιά πηγαίνουν στο σπίτι χαρούμενα, γεμάτα με εμπειρίες και πολλές ιστορίες που έχουν να διηγηθούν στους δικούς τους και στους φίλους τους, αλλά και ανυπόμονα για το επόμενο μάθημα!

Τώρα και πρωινά τμήματα, κάθε μέρα!

Τρεις γεμάτες ώρες παιχνιδιού, έκφρασης και κίνησης!

Απογευματινά μαθήματα:

Παίζω με τη μαμά μου
Οι μαμάδες γίνονται ξανά παιδιά σε ένα μοναδικό κινητικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά 2-3,5 ετών!

Baby Music
Ένα απίθανο μάθημα μουσικής και κίνησης για μαμάδες και παιδιά 2,5-4 ετών.

Ψυχοκινητική Aγωγή
Aθλητική εμπειρία και πολύ παιχνίδι για παιδιά 3-8 ετών!

Μουσικοκινητική Aγωγή
Κίνηση, ρυθμός και μουσική σύμφωνα με το σύστημα Carl Orff για παιδιά 4-7 ετών!

Γιόγκα για παιδιά
Η εναλλακτική φυσική δραστηριότητα για παιδιά 4-8 ετών!

Δημιουργικός χορός
Μια πρώτη γνωριμία με διαφορετικές μορφές χορευτικής έκφρασης για παιδιά 5-8 ετών!

Θεατρικό παιχνίδι
Σωματική έκφραση και αυτοσχεδιασμός για παιδιά 4-8 ετών.

Κινητικές δραστηριότητες για μεγάλους!

Χοροκινητική έκφραση:
Ένα ξεχωριστό μάθημα που συνδυάζει τεχνικές σύγχρονου χορού, κίνησης και χαλάρωσης μέσα από τον δημιουργικό χορό και τον καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Βρισκόμαστε στην οδό Γαρυττού 166Β,πολύ κοντά στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού και μόλις 100 μέτρα από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας

Γαρυττού 166Β – 153 43 Δουκίσσης Πλακεντίας – Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής
Τ: 213 00 500 89 – 210 8 100 508
W: www.psychomotortherapy.gr
E: [email protected]
FΒ: www.facebook.com/Psychokinitiki
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: http://www.psychomotortherapy.gr/pdf/program.pdf

Παίξε-Γέλασε 

Το Παίξε-Γέλασε είναι ένας πολυχώρος για παδιά με πολλές δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι, χωρίς δεσμεύσεις για έκτο συνεχόμενο χειμώνα… Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών ανακαλύπτουμε, δημιουργούμε και προτείνουμε σύγχρονα προγράμματα βασισμένα στις παραδόσεις, τη μουσική, την κίνηση, το χορό, τις κατασκευές και με όπλο την φαντασία, τα αισθήματα, τον αυθορμητισμό, την λεκτική ή κινητική έκφραση των παιδιών. Έχοντας δυνατό και έμπιστο προσωπικό που αποτελείται από άτομα εξειδικευμένα, προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά με σκοπό να ανταποκριθούμε στις δικές σας απαιτήσεις.

Προγραμματίζουμε απογευματινά εργαστήρια δημιουργίας με διάφορες χειροτεχνίες και κατασκευές, face painting, παράστασεις Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, χορογράφο, ομάδες εμψύχωσης, θεατρικό παιχνίδι, αθλητικά event κά.
Διοργανώνουμε πάρτυ Παίξε Γέλασε γεμάτα δράση, παιχνίδια, δραστηριότητες, πάρτυ με απίθανα παιχνίδια και θέματα (πυτζάμα party, spa party, birth cake party, ινδιάνικο πάρτι ,chef party κ.α.). Το catering πληρεί τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ποιότητα και γεύση ενός σπιτικού φαγητού. Πρώτο και κύριο μέλημα η αγνή κι άριστη ποιότητα των υλικών.
Κάθε βάπτιση για εμάς είναι μοναδική, ελάτε να μας συναντήσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για να συνθέσουμε μαζί μια μαγευτική γιορτή για το μικρό πρωταγωνιστή της ζωή σας. Στο κήπο του Παίξε – Γέλασε, χωρητικότητας έως 120 ατόμων η βάπτιση σας μπορεί να οργανωθεί απλά, οικονομικά, λιτά και όμορφα με κάθε λεπτομέρεια φροντισμένη από εμάς με μελετημένες ιδέες και λύσεις για το στήσιμο, τη γενική οργάνωση και τον σχετικό διάκοσμο.
Μετά από μια επιτυχή χρονιά, το Παίξε – Γέλασε συνεχίζει τα πρωινά δημιουργικής απασχόλησης. Φροντίζουμε, ώστε το παιδί σας από πολύ μικρή ηλικία να ανακαλύπτει τον εαυτό του και το περιβάλλον του, χωρίς πιέσεις και άγχη χωρίς «πρέπει» παρά μόνο «χρειάζεται».

Οι δραστηριότητες που αναπτύσσονται είναι:

Αισθητηριακή αγωγή, Μουσικοκινητική αγωγή Ψυχαγωγία – Δημιουργικό παιχνίδι, Θεατρικό παιχνίδι, Χειροτεχνία – Πλαστική, Επισκέψεις σε εξωτερικούς χώρους, Μαγειρική, Αθλοπαιδιές

Ηλικίες 3 έως 5: επιλέγετε ημέρες και ώρες βάση των αναγκών του παιδιού σας. Ωράριο: 8:00 έως 16:00. Δεχόμαστε παιδιά και στις αργίες του δημοσίου.

Τα καλοκαιρινά camp δε θα μπορούσαν να λείπουν… Δημιουργία, φαντασία, ξεγνοιασιά για παιδικά αξέχαστα καλοκαίρια. Ο κήπος έτοιμος για παιχνίδια με νερά, πικ-νικ, κηπουρική και ότι άλλο σκαρφιστούμε! Την περίοδο Χριστουγέννων και Πάσχα λειτουργούν επίσης τα camp.

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
+302109957697,+306939367541
e-mail: [email protected]

 Καλλιτεχνούπολη

Η «Καλλιτεχνούπολη», δημιουργήθηκε το 2004 μ’ ένα μοναδικό  πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης, τέχνης και πολιτισμού.

Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών και συνδύασε τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ανάγκη τους για παιχνίδι. Το Κέντρο είναι μοναδικό στο είδος του, επίσημα κατοχυρωμένο στην Ελλάδα, βραβευμένο από Α/θμια Εκπαίδευση Πειραιά στο 4Ο Φεστιβάλ Μαθητικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Νομαρχία Πειραιά. Συνδυάζει 9 καλλιτεχνικά –  εκφραστικά εργαστήρια και παρέχει πρόγραμμα της 1ης Σχολής Μαγειρικής για Παιδιά στην Ελλάδα το ΄΄ Kids Cooking Club ΄΄. Κρατάει πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό σύστημα,έμμεση εμψύχωση των παιδιών. Κάθε εργαστήριο παρέχεται χωριστά και συνδυαστικά, μ’ έναν ευέλικτο τρόπο.

Πλήρη Προγράμματα με 3 Τομείς Τεχνών από 15 ευρώ μηνιαίως

3 Τομείς Τεχνών
1ος.Εργαστήριο Ζωγραφικής Τέχνης   

Εργαστήριο Πλαστικής Τέχνης
Εργαστήριο Εικαστικής Τέχνης
Kids Crafts (χειροτεχνία/ κατασκευές – κολάζ)
Εργαστήριο Εκθεσιακής Εικαστικής Τέχνης

2ος.Εργαστήριο Κουκλοθέατρου 
Εργαστήριο Βιβλίου
Εργαστήριο Μουσικής Τέχνης

3ος.Εργαστήριο Φαντασίας (Ομαδικά παιχνίδια)   
Εργαστήριο Δραματικής Τέχνης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Προγράμματα από 35 ευρώ μηνιαίως
1)Εργαστήριο Ζωγραφικής Ηλικίες 6-8 & 9-12 Χρονών

2)Εργαστήριο Γλυπτικής – Πλαστικής Ηλικίες 6-8 & 9-12 Χρονών

3)ΝΕΟ! – Εργαστήριο Μόδας® Ηλικίες 6-8 & 9-12 Χρονών

4)ΝΕΟ!Atelier d’ Expression FranÇaise et Anglaise
Eργαστήριο έκφρασης- Γαλλόφωνο και Αγγλόφωνο Ηλικίες 4 – 6 χρονών Mέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι ήχων, κινήσεων, μουκοκινητικών δράσεων, συναισθημάτων και θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά αφομοιώνουν βιωματικά γνωστικά στοιχεία, όπως το λεξιλόγιο της καθημερινής τους ζωής, βασικά ρήματα, συναισθήματα αλλά και το σώμα τους. Η πρώτη ουσιαστική επαφή των παιδιών ηλικίας 4 – 6 χρονών με την γαλλική και αγγλική γλώσσα με άξονα το παιχνίδι και τα εργαστήρια μουσικής και θεατρικής έκφρασης.

5)Και βέβαια συνεχίζουμε με το πρόγραμμα μαγειρικών μαθημάτων την πρώτη Σχολή Μαγειρικής για Παιδιά Kids Cooking Club® www.kidscookingclub.gr

Project Creator & Coordinator Ex Chef Κυριάκος Μελάς

Καλλιτεχνούπολη
Δημητρίου Ράλλη 104 & Αντ. Θεοχάρη,Καλλίπολη Πειραιά
[email protected]
http://www.kallitexnoupoli.gr
210-4514888

Μαγεμένη πυξίδα

Η Μαγεμένη πυξίδα, άρχισε να γυρίζει εδώ και ένα χρόνο και να ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του παιδιού. Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι και με καπετάνιους στο τιμόνι έμπειρους παιδαγωγούς, ψυχολόγους & λογοθεραπευτές και αγκυροβόλησε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της, στον Πειραιά σε ένα νεοκλασικό κτήριο, διαμορφωμένο απόλυτα στις ανάγκες και στις αναζητήσεις του παιδιού, στην οδό Καραϊσκου 108.

Ξεκίνησε το ταξίδι της, με βαλίτσες γεμάτες φαντασία, δημιουργικότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση και πολύ αγάπη για το παιδί και δημιούργησε ένα ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ για παιδιά από 1,5- 12 ετών.

Τα όνειρα της ντύθηκαν…….
με χρώματα στο : ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ( για παιδιά 3-12 ετών),
με φαντασία στο: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (για παιδιά 3-12 ετών),
με ποικίλα συναισθήματα στο :ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ( για παιδιά 3-12 ετών)
με ρυθμό και μελώδια στο : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ( για παιδιά 3-12 ετών) ,
με μπόλικο παιχνίδι στο : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΡΕΦΩΝ (για παιδιά 1,5-3 ετών) με αγάπη για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (για παιδιά 5-12 ετών)
με σωματική & ψυχική ενδυνάμωση στο : KIDS YOGA ( για παιδιά 3-12 ετών) κ.α
………και με την φιλοδοξία ότι, οι βαλίτσες της συνεχώς θα γεμίζουν και θα τροφοδοτούνται, όσο θα υπάρχουν δίπλα της παιδιά που θα την μαγεύουν και θα την ταξιδεύουν με την αστείρευτη φαντασία, το γέλιο και την γλυκιά ζεστή ματιά τους……

Εκτός από τα παραπάνω εργαστήρια στο χώρο της ΜΑΓΕΜΕΝΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ λειτουργεί καθημερινά:
ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: για παιδιά ηλικίας 3-4 και 4-5 ετών από τις 8.30 – 14.00
Τα Σάββατα το πρωί, παίζουμε και δημιουργούμε με τους μικρούς μας φίλους, από τις 11.30-13.30, ενώ τα Σαββατοκύριακα διοργανώνουμε μοναδικά, ονειρεμένα πάρτι σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσης πραγματοποιούνται κουκλοθεατρικές -θεατρικές παραστάσεις και πολλά παραμυθένια ταξίδια με την ξακουστή και πολυαγαπημένη μας παραμυθού ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ.

Για δεύτερη συνεχή επιτυχημένη χρονιά θα πραγματοποιηθούν ετήσιες σχολές γονέων και παιδαγωγών, με θέματα επικεντρωμένα στο παιδί και τις ανάγκες του, όπως επίσης και μια σειρά επιμορφωτικών βιωματικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με καταξιωμένους εισηγητές για παιδαγωγούς και όχι μόνο καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΠΥΞΙΔΑ

ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 108-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2104124556

www.magemenipyxida.gr
EMAIL:[email protected] /FACEBOOK: ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΠΥΞΙΔΑ

 Παραμυθοπλάστης Εργαστήρι έκφρασης και φαντασίας

Παραμυθία, μία λέξη … αγκαλιά!

Ποιός δε λαχτάρησε μέσα στη σκοτεινιά να δει φως,
ποιός δε θέλησε να διασκεδάσει τους φόβος του,
ποιός δεν τραγούδησε να μοιραστεί τη μοναξιά του,
ποιός δεν αναζήτησε να γαληνέψει η αντάρα του θυμού του;
Ποιός;
Έτσι ξεκίνησαν να ταξιδεύουν οι ιστορίες και τα παραμύθια από το στόμα στο αυτί και από τ’ αυτί στο στόμα μέχρι…

Κι επειδή παραμυθία, παρηγοριά δηλαδή, χρειάζονται όλοι, μικροί μεγάλοι,
να σου ο Παραμυθοπλάστης, παίρνει παραμάσχαλα τις αγαπημένες του ιστορίες, παραμύθια, μύθους και έρχεται να τα μοιραστεί μαζί σας. Λοιπόν… κοπιάστε!

Το εργαστήρι έκφρασης και φαντασίας Παραμυθοπλάστης όντας στη 10η περίοδο λειτουργίας του και το πολυδιάστατο παιδαγωγικό του έργο συνεχίζει την πορεία του με απλότητα, συνέπεια και μεράκι.

Κεντρικός άξονας των εργαστηρίων είναι η τέχνη και η παράδοση. Δουλειά μας, η καλλιέργεια της επικοινωνίας και της έκφρασης, σωματικής και λεκτικής.Οι συνεργάτες, έμπειροι παιδαγωγοί και ειδικευμένοι στο αντικείμενο που πραγματεύονται.

Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών:
μέσα στην ομάδα,
μέσα στο χώρο που δρουν
σε σχέση με τους εμψυχωτές που αλληλεπιδρούν.

Σαν εργαλεία χρησιμοποιούνται:
Αφήγηση
Μουσειακή αγωγή
Εικαστικά
Αγγειοπλαστική
Θεατρικό παιχνίδι
Σωματική έκφραση
Μουσικοκινητική αγωγή
Κουκλοθέατρο
Φωτογραφία

Δραστηριότητες:
Αυτοτελή Εργαστήρια
Εξελικτικά Εργαστήρια
Παραστάσεις Αφήγησης
Πάρτυ
Πρωινά προγράμματα για τις Διακοπές
Εκπαιδευτικά Πολιτιστικά Προγράμματα για Σχολικές Ομάδες
Συνεργασία με μουσεία και πολιτιστικούς φορείς

Υπεύθυνη εργαστηρίων: Παναγιώτα Κολοκυθά (παιδαγωγός, αφηγήτρια, μουσειοπαιδαγωγός)
ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ εργαστήρι έκφρασης και φαντασίας, Παναγή Τσαλδάρη 17, Περιστέρι
Τηλ. 210 57 74 599, 6973 31 99 71, www.paramythoplastis.gr                           email: [email protected]

 Playgroup Hellas – Ομάδες Παιχνιδιού

Οι ομάδες παιχνιδιού Playgroup Hellas ειναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που συστήθηκε με πρωτοβουλία των ίδιων των γονέων και στόχο έχει την ανάπτυξη και την προώθηση του θεσμού των Playgroups όπως αυτά λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες και της ανάγκες της Ελλάδας.

Μέσα απο τη δημιουργία ομάδων παιχνιδιού σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας τα παιδιά και οι γονείς ερχονται σε επαφή μεταξύ τους και με άλλα μέλη της γειτονιάς, μαθαίνουν μέσα απο το παιχνίδι, δραστηριοποιούνται σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος και έχουν ίσες ευκαιρίες για δημιουργική απασχόληση και ολόπλευρη σωματική και πνευματική καλλιέργεια.

Όλες αυτες οι ενέργειες οφείλουν την επιτυχία τους τόσο στην εθελοντική και ουσιώδη συμμετοχή των γονέων όσο και την συνεργασία και καθοδήγηση ειδικών επιστημονικών συμβούλων, παιδαγωγών αλλά και άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της προσχολικής αγωγής προωθώντας καινοτόμες πρακτικές.

Playgroup Hellas: Κύπρου 37β Αγία Παρασκευή

Τηλέφωνο : 210 6090770

http://www.playgroup-greece.blogspot.gr/

Μικρές Ιστορίες, Χώρος Δημιουργικών δράσεων

Οι ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ είναι ένας χώρος δημιουργικών δράσεων για παιδιά και ενήλικες, στο Κουκάκι, στο κέντρο της Αθήνας. Οι ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, δημιουργήθηκαν με στόχο την ανάπτυξη της αισθητικής αγωγής στις πολύ μικρές ηλικίες παιδιών και για το λόγο αυτό, όλα τα προγράμματα και τα εργαστήριά μας έχουν σχεδιαστεί με κύριο άξονα τις τέχνες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μέσα από εργαστήρια εικαστικών, θεάτρου, μουσικής, εκφραστικής κίνησης και κατασκευών τα παιδιά από 15 μηνών-12 ετών, κάνουν την Τέχνη παιχνίδι και δημιουργούν!

Οι ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ πραγματοποιούν επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδικούς σταθμούς και σχολεία, κύκλους εκπαιδευτικών εργαστηρίων, σεμινάρια για ενήλικες, θεατρικές παραστάσεις και οργάνωση εκδηλώσεων για εταιρίες και οργανισμούς, καθώς και οργάνωση πάρτι για βρέφη και νήπια.

Για τη χρονιά 2012-2013, σχεδιάσαμε καινούργια προγράμματα για βρέφη μαζί με τους γονείς τους! Εκτός από τα εργαστήρια «Παίζουμε μαζί» και «Μουσική και κίνηση», τα οποία λειτουργούν για 2η χρονιά με εξαιρετική επιτυχία, κάθε Σάββατο πρωί 11:00-12:00, στο πρόγραμμά μας προστέθηκαν τα «Μικρά Χεράκια», ένα εργαστήριο κατασκευών για βρέφη!
Καινούργια προγράμματα όμως έχουν σχεδιαστεί και για τα μεγαλύτερα παιδιά της παρέας μας!
Κάθε Σάββατο πρωί 12:15-13:15, τα παιδιά ηλικία 3-8 ετών, αυτή τη χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη YOGA μέσα από το παιχνίδι στο εργαστήριο YOGAKIDS ή να κατασκευάσουν αυτό που έχουν φανταστεί στο εργαστήριο “Παίζω και κατασκευάζω», το οποίο πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18;00-19:15 και κάθε Σάββατο στις 11:00-12:00 το πρωί. Κάθε Δευτέρα 18:00-19:15, οι φίλοι μας ηλικίας 5-7 ετών αυτοσχεδιάζουν και γνωρίζουν τα παραμύθια στο θεατρικό εργαστήριο «Παραμύθι να αρχινίσει», ενώ κάθε Πέμπτη απόγευμα στις 17:30-18:30, τα παιδιά 4-7 ετών γνωρίζουν τη μουσική και την έκφραση μέσα από την κίνηση στο εργαστήριο «Πες το με το σώμα σου!».

Τέλος, κάθε Παρασκευή, από τις 17:30-19:00, τα παιδιά 4-7 ετών δημιουργούν τα δικά τους έργα στο εικαστικό εργαστήριο «Με ένα ζωγράφο ταξιδεύω» ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά 8-12 ετών, από τις 17:30-18:30 παίζουν κρουστά και βρίσκουν τον δικό τους ρυθμό στο εργαστήρι «Ταξίδι στη χώρα των κρουστών»!

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα και τη δομή των εργαστηρίων μας από την ιστοσελίδα μας www.mikresistories.gr και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί μέσα στην καινούργια σχολική χρονιά!

Μικρές Ιστορίες. Χώρος Δημιουργικών δράσεων
www.mikresistories.gr
Δημητρακοπούλου 70-Κουκάκι
Τηλ: 210-9227730

ΦΤΕΡΟ, Εργαστήριο Δημιουργικής Εκφρασης

 

Το ΦΤΕΡΟ είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήριο μάθησης, δημιουργικής έκφρασης, δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.  Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 με την φιλοδοξώντας να δημιουργήσει έναν χώρο ζωντανό και ανοικτό σε νέες ιδέες όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι, να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και να εκφράζονται χρησιμοποιώντας το σώμα, το νου και την ψυχή.

Το ΦΤΕΡΟ δημιουργήθηκε & πλαισιώνεται από καταρτισμένους και έμπειρους παιδαγωγούς, εμψυχωτές και ειδικούς συνεργάτες με παιδοκεντρική φιλοσοφία και σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη. Επιπλέον με σεβασμό στις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας στο ΦΤΕΡΟ λειτουργεί ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής γονέων το οποίο περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες, σεμιναριακούς κύκλους, και ομάδες υποστήριξης.

Το πρόγραμμα του ΦΤΕΡΟΥ για τη νέα σχολική χρονιά περιλαμβάνει πρωινές και απογευματινές ομάδες δημιουργικής δραστηριοποίησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας, εργαστήρια καλλιτεχνικής αγωγής όπως δημιουργική κίνηση, hip-hop, εικαστικά και μουσική καθώς και yoga για παιδιά. Θα λειτουργήσουν επίσης δυο νέες ομάδες δραματοθεραπείας για παιδιά και έφηβους, ενώ κάθε Σάββατο μια πρωτότυπη δράση θα πραγματοποιείται στην Αυλή του ΦΤΕΡΟΥ. Επίσης θα υλοποιηθούν δύο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες. Παράλληλα λειτουργούν ομάδες άσκησης για ενήλικες όπως yoga, pilates & Chi Kung

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα & τις δραστηριότητες του χώρου επισκεφθείτε το http://www.ftero.gr/program/

ΦΤΕΡΟ, Εργαστήριο Δημιουργικής Εκφρασης
Μ. Μουσούρου 7, Μετς Αθήνα
Τηλ 2109247182 – 6942202939
www.ftero.gr
e-mail: [email protected]

 Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «μ17»: εικαστικά για παιδιά!

 

… σε μια πανέμορφη διώροφη μονοκατοικία με κήπο της Κυπριάδου στα Άνω Πατήσια!

Tα προγράμματα του «μ17» για τη σχολικη χρονιά 2012-13:

εικαστικό παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Μουτζουρώνουμε με πάθος. Με τα χέρια μας,με τα πόδια μας, με χοντρά πινέλα, κάρβουνα και κιμωλίες φτιάχνουμε ολόκληρους κόσμους.Εξερευνούμε τα χρώματα και ανακαλύπτουμε πώς αναμειγνύονται, τους τόνους και τις αποχρώσεις τους. Χορεύουμε με το πινέλο μας στο χαρτί και προσπαθούμε να κόψουμε πάνω στη γραμμή. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και παράλληλα γινόμαστε φίλοι! Φτιάχνουμε κατασκευές, κεραμικά αλλά και νηπιακά εκπληκτικά ψηφιδωτά! Κολλάμε και σκίζουμε,τσαλακώνουμε και διπλώνουμε: ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Το παιχνίδι μας σχεδιάζεται και καθοδηγείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρίαστη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

τμήματα εικαστικών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Το σημείο, η γραμμή, το σχήμα, το χρώμα.Οι κανόνες της σύνθεσης και η έννοια της αφαίρεσης: δουλεύουμε με ασκήσεις που έχουν ως στόχο την κατάκτηση των βασικών αρχών της εικαστικής γλώσσας. Η μεθοδολογία μας συνδυάζει στοιχεία μεθόδων εικαστικής εκπαίδευσης, εμψύχωσης και ενίσχυσης της ελεύθερης έκφρασης. Το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική, η κίνηση μας βοηθούν να προσεγγίσουμε αφηρημένες έννοιες βιωματικά και να γίνουμε ομάδα. Παράλληλα ερχόμαστε σε επαφή με την ιστορία της τέχνης. Στόχος μας είναι να καλύψουμε την ανάγκη των παιδιών για μια δραστηριότητα καθαρά δημιουργική σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Τα παραπάνω προγράμματα λαμβάνουν χώρα μία φορά την εβδομάδα, απογεύματα καθημερινών και Σάββατο πρωί, για δύο ώρες. Διαρκούν από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα τέλη Ιουνίου.

Για να πάρετε μια ιδέα για τη δουλειά μας μπορείτε να μας αναζητήσετε στο facebook (Kallitexniko Ergastiri M-dekaepta) και να δείτε τα photo albums μας.

Ακόμα διοργανώνουμε:
«χειροποίητα» παιδικά πάρτυ
σεμινάρια για ενήλικες

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή διαδικτυακά:
Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «μ17»
Μαρκορά 17, Άνω Πατήσια τηλ. 210 2281986 
www.m17.gr , e-mail: [email protected]
Facebook: Kallitexniko Ergastiri M-dekaepta

 Εργαστήρια Παιδικής Τέχνης

 

Τα Εργαστήρια Παιδικής Τέχνης διεξάγουν καταξιωμένα προγράμματα δημιουργικής αποσχόλησης για παιδιά, εφήβους αλλά και ενήλικες.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, που έχει φτιαχτεί με σεβασμό και μεράκι, εφαρμόζουμε προγράμματα μέσω των οποίων οι μαθητές αναπτύσσουν διάφορους τρόπους έκφρασης, αποκτούν γνώσεις και ικανότητες και καλλιεργούν την προσωπικότητά τους.
Όλα τα προγράμματα του εργαστηρίου μας διεξάγονται απο ειδικευμένους, σε κάθε τομέα επαγγελματία
Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Τμήματα

 • Θεάτρου
 • Μουσικοκινητικής
 • Μουσικών οργάνων
 • Χορού
 • Εικαστικών
 • Μαγειρικής
 • Αγγλικών
 • Πληροφορικής
 • Μελέτης
 • Λογοθεραπείας
 • Συμβουλευτικής

Εγγραφές όλο τον χρόνο!

Εργαστήρια Παιδικής Τέχνης

Γεννηματά 62, Άνω Γλυφάδα
Τηλ. 210 9821048, 6942290668
[email protected]
www.paidikoergastiri.gr

Τεχνότοπος

 

O παιδικός πολυχώρος ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτήριο στο Χαλάνδρι λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα προσφέροντας τις ακόλουθες δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες:

Εργαστήρι Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 2 έως 5,5 ετών. Σεπτέμβριος -Ιούλιος, καθημερινά 7:30- 17:30. 195 ευρώ (&ΦΠΑ)/μήνας. Δυνατότητα συμμετοχής με την εβδομάδα ή και την ημέρα.

http://www.technotopos.gr/preschool.htm

Απογευματινά Εργαστήρια για παιδιά από 3 μηνών έως 9 ετών.
10 ευρώ/ωριαίο μάθημα. http://www.technotopos.gr/ergastiria.htm

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία http://www.technotopos.gr/schools.htm

Παιδικά Πάρτι για παιδιά 1-10 ετών με θεατρικές, κινηματογραφικές, χορευτικές και εικαστικές δραστηριότητες, με θεματικά ψυχαγωγικά παιχνίδια ή με ελεύθερη δραστηριότητα υπό την επίβλεψη παιδαγωγών. Οικονομικές προσφορές.

http://www.technotopos.gr/parties.htm

Νεανικά- Εφηβικά Πάρτι για παιδιά 10- 16 ετών. Ο πολυχώρος μεταμορφώνεται σε μικρό κλαμπ και τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους στις εναλλαγές των φωτορυθμικών και τους ρυθμούς του Dj

http://www.technotopos.gr/parties.htm

Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Βρο, ο Χη και το Ταξίδι της Ζωής τους». Παρουσιάζεται στα θεατρικά πάρτι, αλλά και σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και εκδηλώσεις εταιριών

http://www.technotopos.gr/schools.htm

Ελεύθερο παιχνίδι στον Παιδότοπο και το Νεανικό Στέκι για παιδιά 2,5- 12 ετών, με πολλά έξυπνα παιχνίδια, αλλά και πλούσιο βεστιάριο μεταμφιέσεων. Ώρες λειτουργίας: 17:30- 22:00. Είσοδος: 8 ευρώ. Με την ειδική κάρτα εισόδου, κάθε έκτη επίσκεψη είναι δωρεάν! http://www.technotopos.gr/paidotopos.htm

Από Δευτέρα έως Πέμπτη προσφέρονται οργανωμένες ωριαίες δραστηριότητες χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

http://www.technotopos.gr/drastiriotites.htm

Οργανωμένα Camps κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών http://www.technotopos.gr/camps.htm

Το e-shop party items & activities, όπου μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα αντικείμενα και αξεσουάρ για παιδικά πάρτι στο σπίτι συνδυασμένα με έξυπνες δραστηριότητες στο ίδιο θέμα. Επαγγελματίες εμψυχωτές αναλαμβάνουν τη διασκέδαση των παιδιών στο πάρτι σας. Για χορευτικά πάρτι μικρών και μεγάλων επαγγελματίας Dj, ηχοσύστημα & φωτορυθμικά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

http://technotopos.gr/eshop/

Δεξιώσεις βάπτισης στον όμορφο κήπο του πολυχώρου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας της Μαρμαριώτισσας

http://www.technotopos.gr/dexioseis.htm

ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ
Σ.Βενιζέλου & Μαραμαριωτίσσης,Κ.Χαλάνδρι
210-6814336

My Playce

 

Τα κέντρα παιχνιδιού, δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης “My Playce” στο Ψυχικό και την Ερυθραία, απευθύνονται σε παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών αλλά και τους γονείς τους.

Σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του “My Playce” σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων ενώ προσφέρεται στους γονείς η δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητα των παιδιών τους.

Και φέτος, οι μικροί φίλοι των Μy Playce θα μυηθούν στον κόσμο:

 • της μαγειρικής (Μικροί Σκούφοι)
 • της ζωγραφικής (Μικροί Πικάσο)
 • της μουσικής (Μικροί Συνθέτες)
 • του αθλητισμού (Μικροί Πρωταθλητές)
 • του χορού
 • του Judo
 • των ξένων γλωσσών (Playgroup στα αγγλικά) και,
 • του ομαδικού παιχνιδιού.

Ενώ παράλληλα, τα Μy Playce @ Ψυχικό και Ερυθραία, καλωσορίζουν τη νέα σεζόν 2012 – 2013 με:

 • πρωινά προγράμματα για παιδιά 2 έως 4 ετών και στην Ερυθραία
 • πλούσιο καθημερινό playgroup στα Αγγλικά
 • Judo τώρα και στην Ερυθραία
 • μηνιαία και τριμηνιαία πακέτα σε νέες πολύ χαμηλότερες τιμές
 • μεγάλες εκπτώσεις 25% για εγγραφές μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου
 • μεγάλες εκπτώσεις και για τα αδέλφια

Εγγύηση της ποιότητας των προγραμμάτων αποτελούν οι εμπνεύστριες του concept My Playce  Play, Create, Educate κ.κ. Αλεξία Βερνίκου, Μ.Α. Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια & Μάγια Αλιβιζάτου, Ph.D Παιδοψυχολόγος

Ελάτε για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα δικής σας επιλογής!

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στο www.myplayce.gr

Κάνετε κλικ στο www.myplayce.gr/offer
My Place @ Ψυχικό: Αδριανείου 44, Ν. Ψυχικό | Τηλ: 210 67.27.630
My Place @ Ερυθραία: Εκάλης 37, Νέα Ερυθραία |Τηλ: 210 80.76.110

Παιχνιδαγωγείο

 

«Το παιχνίδι είναι η αρχή!»

Το Παιχνιδαγωγείο αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο των παιδαγωγικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με εργαστήρια δημιουργικού παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους παντού!
Βασιζόμενοι σε μία παιδαγωγική προσέγγιση που στηρίζεται στο παιχνίδι, μέσα από τo οποίo παιδιά και ενήλικες ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους και τις εξελίσσουν επικοινωνώντας με διαφορετικούς τρόπους, δίνουμε μια νέα διάσταση στον συνδυασμό εκπαιδευτικής δραστηριότητας και διασκέδασης.
Η αναγκαιότητα του να παίζεις, για μικρούς και για μεγάλους, είναι για μας μια δεδομένη φυσική ανάγκη.
Έτσι, παίζουμε: στο Playgroup, στα Ανεμοσβουράκια, στα Εργαστήρια για παιδιά, στις Παιχνιδογιορτές, στα Εργαστήρια για ενήλικες, στη φύση και στην πόλη, σε εταιρικές και μεγάλες ανοικτές εκδηλώσεις
Τι λες;

Στο site μας θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια που αφορούν παιδιά από 8μηνών μέχρι 11χρονών και ενήλικες.

Παιχνιδαγωγείο: 25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό, τηλ: 2106724288

www.paixnidagogeio.gr
[email protected]

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ 

 

Το Πολύτεχνο, είναι μία επιχείρηση με δεκαετή και πλέον εμπειρία στη  διοργάνωση εγκαινίων, Happenings, shows, παιδικών θεατρικών παραστάσεων, σεμιναρίων και άλλων εκδηλώσεων, που στόχο έχουν να προωθήσουν και να διαφημίσουν με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο εταιρικά προϊόντα, και χώρους.

Αναλαμβάνει με επιτυχία :

 • Εταιρικές  καμπάνιες και ενημέρωση καταναλωτών σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.
 • Προώθηση προϊόντων σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, για την διατροφή και την ανακύκλωση.
 • Επετειακές εκδηλώσεις και Φεστιβάλ σε συνεργασία με Δήμους και άλλους φορείς.
 • Παιδικά Πάρτυ

Οι συνεργάτες μας είναι πάντα διαθέσιμοι, με ευφάνταστες ιδέες, να υλοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο, μοναδικές εκδηλώσεις ψυχαγωγώντας μικρούς και μεγάλους. Το προσωπικό μας, είναι εξειδικευμένοι στο είδος τους επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία (Εμψυχωτές κατασκευών, Ξυλοπόδαροι, Ζογκλέρ, Ακροβάτες, Χορευτές, Ηθοποιοί, Μίμοι, Κουκλοπαίχτες, Κλόουν, κ.ά)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΈΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ C. ORFF – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 • Τι είναι το θεατρικό παιχνίδι !!!!

Ημέρα: Δευτέρα, Ώρα: 06.30 – 07.30 το απόγευμα.
Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών.
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Η δασκάλα μας: ΚΑΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ)

 • Μουσικοκινητικής αγωγής C. ORFF!!!!!

Ημέρα: Τετάρτη, Ώρα: 6.30 με 7.30 το απόγευμα.
Ηλικίες παιδιών: 2,5 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Η δασκάλα μας: ΦΙΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ)

 • Μωράκι… από 9 Μηνών έως 2 Ετών.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ORFF
Ημέρα: Τετάρτη, 5.30 με 6.30 το απόγευμα.
Ηλικίες παιδιών: 8 μηνών έως 2 και με τη συμμετοχή των γονιών
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Η δασκάλα μας: ΦΙΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ)

 • Μωράκι… από 6 Μηνών έως 1 έτους.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ημέρα: Τετάρτη, Ώρα: 6.00 με 7.00 το απόγευμα.

Ηλικίες παιδιών: 6μηνών έως 1ός έτους και με τη συμμετοχή των γονιών

Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Η δασκάλα μας : ΑΝΘΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ, ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ

 • Τι είναι το εργαστήριο Κατασκευών – Ζωγραφικής!!!!

Ημέρα: Τετάρτη, Ώρα: 05.30 – 06.30 το απόγευμα.
Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών.
Κόστος: 45 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ
Η δασκάλα μας: ΚΑΓΙΑΦΑ ΝΤΙΑΝΑ (ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ)

Υπεύθυνη σεμιναρίων & παιδαγωγικών προγραμμάτων: Μαργαρίτα Παπακώστα

Το Πολύτεχνο 

Σπάρτης 22 Χαλάνδρι
210-6859383, 210-6856027, 6977260080

http://www.topolytexno.gr

 

Πηγή: elamazi.gr

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES

MORE EDITOR'S ARTICLES

Ταξιδεύοντας με μια μπάλα. Το μουντιάλ άρχισε και μαζί ξεκίνησε και το δικό μας παιχνίδι

Ταξιδεύοντας με μια μπάλα. Το μουντιάλ άρχισε και μαζί ξεκίνησε και το δικό μας παιχνίδι

Η γη είναι το σπίτι μας: Αλλάζουμε συνήθειες μαθαίνοντας να ανακυκλώνουμε σωστά!

Η γη είναι το σπίτι μας: Αλλάζουμε συνήθειες μαθαίνοντας να ανακυκλώνουμε σωστά!

Εάν θέλεις να κάνεις restart υπάρχει ένα δίκτυο γυναικών που έχει τις λύσεις #staystrong #stayconnected

Εάν θέλεις να κάνεις restart υπάρχει ένα δίκτυο γυναικών που έχει τις λύσεις #staystrong #stayconnected

Τα παιδιά δεν είναι ασπίδες

Τα παιδιά δεν είναι ασπίδες

Γερνάω μαμά

Γερνάω μαμά

Πόσο κρατάει η γυναικεία φιλία;

Πόσο κρατάει η γυναικεία φιλία;

Έχεις likes & followers είσαι cool. Ή μήπως όχι; Γράμμα στη 10χρονη κόρη μου για τις ιντερνετικές περιπλανήσεις!

Έχεις likes & followers είσαι cool. Ή μήπως όχι; Γράμμα στη 10χρονη κόρη μου για τις ιντερνετικές περιπλανήσεις!

Πάσχα στην πόλη: ένας μίνι οδηγός

Πάσχα στην πόλη: ένας μίνι οδηγός

Όλη η γεύση μέσα σε ένα Bazaki.. για τους απανταχού organic, vegan, raw aficionados

Όλη η γεύση μέσα σε ένα Bazaki.. για τους απανταχού organic, vegan, raw aficionados