Μια τούρτα έργο τέχνης!

Βίβης pick

mylittlepony_cake

Η τούρτα “Μικρό μου Πόνυ” της Ήβης
 

Το Σάββατο γιορτάσαμε τα γεννέθλια της Ήβης, φίλη της μικρής μου κόρης με ένα καταπληκτικό πάρτυ όπου μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα! Το παιχνίδι και η διασκέδαση κυριαρχούσε μέχρι που έκανε την εμφάνισή της η τούρτα για να κλέψει την παράσταση….. Η αγαπημένη Ήβη περήφανη για την τούρτα της και όλα τα κορίτσια σε τρελή αναμονή για το ποιά θα πάρει τις γλυκιές δημιουργίες που την διακοσμούσαν!

mylittleponycake2

Το Χρυσό μου Πόνυ!
 

Η φίλη μου η Μαρία μου γνώρισε μια απο τις δημιουργούς αυτής της τούρτας, την καλή της φίλη Τζωρτζίνα.

Η Τζωρτζίνα Έλληνα λοιπόν μαζί με την φίλη της Μάνια Ντέλου αγαπούν πολύ τα γλυκά, την οικογένεια τους και τους φίλους τους. Η δημιουργία των 3D cakes ξεκίνησε λίγο σαν αστείο. Πρώτη η Μάνια θέλησε να μάθει πως γίνονται αυτές οι τούρτες και αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο. Στη συνέχεια έφτιαξαν την πρώτη τους δημιουργία για την κόρη μιας φίλης τους και το ταξίδι της ζαχαροπλαστικής μόλις ξεκινούσε!

Έφτιαξαν διάφορα γλυκά, αλλά την μεγαλύτερη επιτυχία την είχαν οι τούρτες τους. Μπορείτε να καταλάβετε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η μια φίλη έφερε την άλλη, και τώρα σε όλα τα πάρτυ των δικών τους ανθρώπων πρωταγωνιστούν οι δικές τους όμορφες και πολύ νόστιμες δημιουργίες.

mylittleponycake3

 

Η Τζωρτζίνα με την Μάνια

 

Πάντα λένε οτι τα καλύτερα πράγματα γίνονται απο τις παρέες. Η αγάπη τους για την ζαχαροπλαστική και η φιλία τους κάνει όλο το εγχείρημα διασκεδαστικό και πιστεύω οτι είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας τους μέχρι τώρα.

Τζωτζίνα και Μάνια μια μεγάλη ευχή απο εμάς για καλή επιτυχία!

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES